Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkazník

Tu nám můžete zanechávat vše, co Vám leží na srdci. Hurá na to, ať máme co číst :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Je to trapné...

(Maruška, 12. 10. 2010 16:27)

...ale já teď vlastně nevím, když jsem na obřad nemohla, jak se teď, Verunko, jmenuješ :-)

ahoj

(gosmin, 18. 9. 2010 10:15)

ahoj

*Laska*Laska*Laska*

(Veu, 9. 9. 2010 22:29)

Mam z Vas ohromnou radost!!!!!!!!!! A preji Vam spoustu Lasky a Stesti a Zdravi! Myslim, ze to bajecne rozhodnuti a krok dopredu a budu se tesit na dalsi zpravicky od Vas! A snad i miminko ;) Ten zitrek si uzijte naplno!!!!!! bude to jiste skvele!

pusu a gratulace, veu!

omluva

(Eliška Bublíková, 9. 9. 2010 14:59)

Verunko a Kubíku! Moc mě to mrzí, ale zítra nedorazím. Už asi týden marodím. Doufala jsem, že se stihnu vyléčit, ale ještě to není nějak stopro. :( Tak mě, prosím, omluvte. Přeju ať se vše vydaří, budu na vás moc myslet!

Prani

(Lidka Sindelkova, 8. 9. 2010 15:59)

Ahoj Verunko a Kubicku,
jak uz jsem vam rikala na svatbe Jirky a Betky, diky za pozvani, ale bohuzel to za vama nezvladnu, je to precejenom 500 km a nejen casu je mene nez jsem si myslela, ale take penizku. Hlavne proto vam pisu a omlouvam se, ze z meho svatebniho daru vam se stane spise dar posvatebni, to abyste si nemysleli, ze jsem na vas zapomneai, to vubec ne, jen to bude dele trvat.
A pak, protoze nemam vasi adresu, abych poslala prani postou, vam preji:
spoustu lasky, trpelivosti a pochopeni, hodne deti a pevnych nervu, zdravi a stesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 10. v 11 hod na vas budu usylovne myslet!
Pa, pa Lidka Sindelkova

Magická zahrada

(MartinNed, 1. 9. 2010 22:00)

Dnes jsem jel kolem, tak jsem se mrknul do Magické zahrady - tam je to pěkný a taky velký :-). Taky jsem koukal, co tam maji fotek VIP lidí, kteří se tam nechali vyfotit.
Ale kde vemu něco žlutého, to teda nevim :o)

bublinkyy

(síma, 1. 9. 2010 10:23)

ty bublifuky fakt oceňuju..doufám, že nějakej urvu..anebo koupim svuj..už se těšim..jsem si to četla dneska hezky to máte všechno udělaný..už se těšim..a gratulujuu:)

bambulky

(Jana Mariamma Benešová, 30. 8. 2010 14:25)

Verunko a Kubo dovolte mi jednu vzpomínku - jednou jsem vás dva viděla se loučit před dveřmi do školy ve Štepánské, kam jsem spěchala na bubny. Byla zima a vy jste měli ty čepice s bambulkama a tak dojemně jste se loučili a mávali jste na sebe jak malé děti... A já jsem si vás v té chvíli strašně užívala, protože mi došlo, že je úplně jedno, že je kolem hnusná pražská blátivá zima, hlavně že tady jsou dva, kteří se takhle loučí jen na pár hodin a evidentně se mají moc rádi a svět se mi alespoň na tu chvíli úplně rozzářil a od té doby vás mám tam u těch dveří schované v duši jako takový ohříváček ... a moc děkuju.

Tak mi Vám to moc rádi přijdeme oplatit...

(Maruška a Míra, 29. 8. 2010 13:15)

...ale asi se k Vám dostaneme až na tu druhou část kvůli pracovním povinnostem, ach jo, to je ale pech. Každopádně se moc moc těšíme!

Re: Tak my Vám to moc rádi přijdeme oplatit...

(Ještě jednou Maruška, 30. 8. 2010 12:33)

Jazykově outlocitným jedincům se omlouvám, všimla jsem si toho hned po odeslání, okamžitě jsem zrudla hanbou, ale už to asi nenapravím :-)

poděkování

(Blanka a Anetka, 29. 8. 2010 23:08)

Moc obě děkujeme za pozvání,těšíme se a doufáme,že ten Váš den bude sluníčkový nejen v srdíčkách,ale také na obloze neb ta zima je ted´fakt fuj.Na Nebozízek bohuž.nemohu,tvrdě pracuji,ale Anet možná uteče ze školy,což ji budu závidět.Tak na vas všechny budu myslet a držet palce atˇvše klapne.Těšíme se moc a stránky máte kráááásné.B. a A.Nitschovy

Ach jo! :(

(Bjetka S., 29. 8. 2010 6:36)

Tedááá! Proč jsi mi, Verů, tenhle odkaz poslala? :D
Bublifuky a žlutá jsou bezva, tak doufám, že Vám i to počasí bude přát a je mi strašně moc líto, že tam s Vámi a Vámi všemi dalšími nebudu!!! :(
Ale nemůžu mít všechno, já vím, tak jen doufám, že uděláte za rok výroční oslavku! :D
Tak přeju, abyste si to hrozně moc užili!!!
Bjetka :)

Krása nesmírná

(Jirka Štift, 24. 8. 2010 13:09)

Moooc hezké.

Panečku !

(Jiřík, 24. 8. 2010 10:49)

Čauky čau Verunko a Kubíčku, máte super stránky a my ještě dnes zkusíme sehnat nějaké zářivě žluté kusy oděvu, abychom Vám trochu zažlutili svatbu - už se moc těšíme, letošní léto i podzim je zkrátka totálně oslavovací a my s Bětkou si to spolu s Vámi naprosto užíváme. Vracíme se z Řecka 4.9. a to bude pak už jenom pět dní a podíváme se k Vám. Tak co nejmíň nervů a stresů do finále, a mějte se co nejlépe, těšíme se na Vás !

Jůchů

(Teri :), 23. 8. 2010 13:43)

Těšim se na to všecko moc moc a o to víc, že se můžou, a dokonce téměř musí vzít tneční botky a bubnovací bubínky :D Hodně štěstí do společného života :) !

:*

(Peta T., 16. 8. 2010 20:49)

Mocinko Vám přeju štěstíčko, lásku, zdravíčka a plno dčtiček... :* Mám Vás ráda... Peta